Leave Your Message
010203
Добредојдовте во Xunchao

Како водечка глобална цена за бамбус под / панел / палуба, ги нудиме најдобрите производи.

Популарни

нашите производи

Специјализирани сме за традиционален бамбусов под, композитен ткаен внатрешен под и надворешен под, ѕиден панел и сите поврзани додатоци.

Специјализирани за производство на подови од бамбус веќе 30 години, производите се извезуваат низ целиот свет.

кои сме ние

Fengxin Xunchao Bamboo Industry Co., Ltd. е основана во 2019 година, таа е претходник - Jiangxi Kangda Bamboo Science and Technology Co., Ltd, која е основана во 1993 година, професионално производство на сите видови на подови од бамбус и додатоци од бамбус. Повеќе од 20 години развој и иновации, Xunchao Bamboo стана познат производител на бамбус подови во индустријата. Благодарение на напредната производствена опрема и насочувањето на управувањето со производството, Xunchao е во внатрешниот бамбусов под и ткаениот бамбусов под, воспостави водечка технологија и предности на брендот.

Види повеќе
индекс-забуѓи
индекс-околу-1lpw
0102