Fa'amamaluina e filifilia e avea o se fa'apotopotoga fa'atasiga a le fa'ato'a fa'atau mo le fa'ailoga totonu ole CCIAD Qianfu International headquarters i Beijing.

O le poloketi ose avanoa faigaluega mo CCIAD Qianfu International headquarters i Beijing. O le poloketi e aofia ai le 500 sikuea mita. O le fuafuaga e aofia ai avanoa ofisa, avanoa mo fonotaga ma avanoa tumaoti. O le fa'ava'a fa'aauauina o le bamboo e fa'atupuina ai se lagona mamalu o le fa'atonuga i le avanoa.

talafou01x-1
O le faʻataʻitaʻiga o le "Mobius ring" o loʻo faʻapipiʻiina i laʻau masani i le pito o le alalaupapa o loʻo faʻaalia ai se tulaga o le siʻitia o le siʻosiʻomaga ma le faʻasolosolo faʻasolosolo, o lona uiga o le Qianfu Group, i le maeʻa ai o tausaga o galue malosi, o loʻo tuputupu aʻe pea ma uila agai i luga.

talafou01_2

O sikuea ofe o loʻo faʻapipiʻi faʻaputu i totonu o le faletelefoni e fausia ai se faʻasologa tele ma le manino, ma o le puipui logo ua avea foi ma se laufanua tulaga ese i le ofisa fou.

talafou01_3

O le mamanu e tu'ufa'atasia ai le tele o modules masani e fausia ai se fa'avasegaga fa'afanua fa'apitoa. O le avanoa lautele e masani lava ona faia i le poloka bamboo pogisa, faʻatasi ai ma tioata, uʻamea uʻamea ma isi mea, e atagia ai le vaʻa maaleale ma le matagofie.

talafou01_4

O le laulau fono e faia i vaega faʻavasegaina o le bamboo uliuli e tulaga ese. O se aofaiga talafeagai o teuteuga vaivai e teuteu ai le lanu ma le lelei o le avanoa. Suia le puipui malosi i le vaeluaga lanu mumu, ma taulimaina elemene e lua o le le faalauaiteleina ma le tatala i totonu o le vaeluaga, lea e faateleina ai le fiafia o le avanoa ma maua ai le avanoa i se siosiomaga ola ma toafilemu.

talafou01_5

O lenei poloketi e faʻaaogaina tekinolosi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻataunuʻu muamua ma faʻagaioiga i totonu o le falegaosimea, faʻasalalau le gaosiga o le NC, maualuga le saʻo, saoasaoa vave, maualuga le faʻaogaina o meafaitino, faʻaitiitia le gaosiga ma le fausiaina o tau ma faʻapuupuu le taamilosaga o le fausiaina. E ala i le tuʻufaʻatasia ma le faʻapipiʻiina o faʻasalalauga faʻapitoa, latou te lagolagoina e le tasi le isi e fausia ai se fausaga faʻafanua. O le fa'aogaina o lenei tekonolosi e mafai ai ona tatou fa'aauau pea ma fa'atosina le tekonolosi fausaga o le bamboo e ala i le gaosiga fa'aonaponei fa'aonaponei, ina ia ausia ai le lotogatasi o le lagona ma le fa'amaoni.


Taimi meli: Aukuso-09-2022